Fotografiska museet i Stockholm

7 januari, 2018 at 23:05

Har du länge varit intresserad av att fota eller har intresset precis startat? Oavsett vilken kunskapsnivå som du har – så är det absolut värt att besöka det fotografiska museet i Stockholm. Förutom att titta på fotografier, så kan du här dessutom bara slappna av och ta det lugnt, äta mat, shoppa eller bara njuta av vacker konst. Dessutom har museet nästan alltid öppet, så du har alltid möjlighet att klämma in ett besök i ditt schema! Museet har idag påbörjat resan med att öppna systerbolag i så stora städer som New York och London. Du som älskar konst och hade velat ha ett ställe att åka till så är det fotografiska museet i Stockholm perfekt – du kan dessutom köpa members-kort så att du blir en del av den fotografiska familjen! Museet håller dessutom i många utställningar – där unga och äldre konstnärer får chans att visa upp sin konst för resten av Sverige.

Vad kan du göra på det fotografiska museet?

Förutom det uppenbara med att gå runt långsamt och studera vackra fotografier av talangfyllda fotografer där ute – så har du dessutom möjlighet att äta på restaurangen, shoppa lite i deras affär och till och med ta kurser i fotografering. Skulle det vara så att du inte bor i Sverige? Ingen fara, för Fotografiska museet öppnar i London och New York snart, vilket är perfekt för alla utlandssvenskar där ute! Förutom fotografier kan du dessutom se annan slags konst inom fotografi, video och annat underhållande. För att komma in på museet betalar du som vuxen 145 svenska kronor. Är du studerande eller senior så ligger priset på 115 kronor. Barn under 12 år får gå in helt gratis. Men det finns möjlighet att bli kund på museet och få det billigare med inträdet. Fotografiska museet håller dessutom i en rad olika utställningar där man kan få se ny som gammal konst presenteras. Dessa tillfällen är perfekta att använda sig av om det är så att man söker ny och spännande konst.

Bli medlem på fotografiska museet

Varför göra museet till ditt nya ställe att hänga på? Förutom all den fina konsten och alla unika fotografier som finns på museet, så är faktiskt själva huset och inredningen mysig. dimmer led ger behagligt ljus – perfekt att ha på ett museum. Detta gör det helt enkelt bekvämt att promenera runt i museet och lugnt kan man titta på de intressanta fotografierna. Letar du efter ett skönt ställe att hänga på, gillar du fotografier och konst så kan du i så fall bli medlem hos fotografiska. Då får du dessutom en del förmåner, vilket alltid är uppskattat. Du kan betala så lite som 69 kronor per månad för att få gå in helt gratis på museet varje dag – dessutom hålls det ungefär 4 stycken frukostar/middagar till alla medlemmar på fotografiska museet. Dessutom har du förtur till vissa konstutställningar och andra spännande event, vilket är perfekt om man är intresserad av konstvärlden och vill hänga med i svängarna.